Tieners

Voor de tieners is er in onze parochie een tienergroep. Tijdens de bijeenkomsten worden onderwerpen – religieus of maatschappelijk – behandeld die aansluiten bij de eigen leefwereld van de tieners. Dit wordt op een actieve en/of speelse manier gedaan. Ook nodigen we soms een spreker uit of we gaan ergens naar toe.
Na het vormsel worden de kinderen uitgenodigd voor de tienergroep. Maar ook als je het vormsel (nog) niet hebt gedaan, maar het je interessant lijkt, ben je van harte welkom!
Er is elke maand een tieneravond, meestal op de maandagavond van 19.00-20.30u. Het laatst half uur is vooral heel gezellig! Dan ontmoeten de tieners elkaar in de speciaal daarvoor door hen ingerichte gezellige ruimte.

M25_200x200
Onze tienergroep heeft een naam! M25, dit staat voor
Mattheus (hoofdstuk 25); daarin staan de werken van barmhartigheid.
Deze naam staat voor ons progamma: onze tieners gaan zich inzetten voor onze kwetsbare medemens.

M25  is een beproefd concept: in alle bisdommen zijn er M25-groepen actief.
En nu dus ook in de Jorisparochie in Almelo!

Maandag 5 september gaan we weer beginnen met een nieuw M25 jaar en we mogen weer nieuwe leden begroeten.

We gaan er dit jaar weer een fantastisch jaar van maken met als hoogtepunt de uitreiking van de Ariënsprijs waarvoor we mede zijn genomineerd.

Mocht u nog niet gestemd hebben op onze groep, het kan nog tot 15 oktober 2022.

Stemmen op uw favoriet Ariëns PublieksPrijs 2022  [Klik Hier]

De uitreiking is zaterdag 22 oktober 2022 Titus Brandsma Huis te Deventer (ColmSchate)

Alvast bedankt,
De tiener M25 groep