Tieners

img_20160621_tienergroep

Tieners

Voor de tieners is er in onze parochie een tienergroep. Tijdens de bijeenkomsten worden onderwerpen – religieus of maatschappelijk – behandeld die aansluiten bij de eigen leefwereld van de tieners. Dit wordt op een actieve en/of speelse manier gedaan. Ook nodigen we soms een spreker uit of we gaan ergens naar toe.
Na het vormsel worden de kinderen uitgenodigd voor de tienergroep. Maar ook als je het vormsel (nog) niet hebt gedaan, maar het je interessant lijkt, ben je van harte welkom!
Er is elke maand een tieneravond, meestal op de dinsdagavond van 19.00-20.30u. Het laatst half uur is vooral heel gezellig! Dan ontmoeten de tieners elkaar in de speciaal daarvoor door hen ingerichte gezellige ruimte.

M25_200x200Onze tienergroep heeft een naam! M25, dit staat voor
Mattheus (hoofdstuk 25); daarin staan de werken van barmhartigheid.
Deze naam staat voor ons progamma: onze tieners gaan zich inzetten voor onze kwetsbare medemens.

M25  is een beproefd concept: in alle bisdommen zijn er M25-groepen actief.
En nu dus ook in de Jorisparochie in Almelo!
We hebben plannen voor een activiteit met ouderen, we willen ons gaan inzetten voor de Boodschappenmand, we denken aan het organiseren van een activiteit met verstandelijk gehandicapten………………kortom: we hebben er zin in!
We zullen u van onze activiteiten op de hoogte houden via het Noorderlicht.

Ook zullen we foto`s op  onze Heilige Deur plakken – de deur die we in het Jaar van de Barmhartigheid (2016) hebben gemaakt en die we weer in de Georgiusbasiliek zullen plaatsen.
Wordt vervolgd!

Voor aanmelding en/of vragen kun je contact opnemen met:
Coördinator Tienergroep
Annette ter Ellen
mobiel:  06 22 22 54 46
aterellen@planet.nl

Data Tieneravonden 2018 [klik hier]

DatumOmschrijvingLink
16 JanTieneravond van 19:30 - 20:30 uur.
Inloop vanaf 19:00 uur.
13 FebTieneravond van 19:30 - 20:30 uur.
Inloop vanaf 19:00 uur.
06 MrtTieneravond van 19:30 - 20:30 uur.
Inloop vanaf 19:00 uur.
Ruth Dam van Present komt iets vertellen over onze activiteit in de Goede Week.
27 MrtSpeciale Activiteit
Tijd nog niet bekend.
Iedereen wordt verwacht bij deze activiteit.
08 MeiTieneravond van 19:30 - 20:30 uur.
Inloop vanaf 19:00 uur.
19 JunLaatste tieneravond van het seizoen.
Tijd nog niet bekend.