Tieners

Voor de tieners is er in onze parochie een tienergroep. Tijdens de bijeenkomsten worden onderwerpen – religieus of maatschappelijk – behandeld die aansluiten bij de eigen leefwereld van de tieners. Dit wordt op een actieve en/of speelse manier gedaan. Ook nodigen we soms een spreker uit of we gaan ergens naar toe.
Na het vormsel worden de kinderen uitgenodigd voor de tienergroep. Maar ook als je het vormsel (nog) niet hebt gedaan, maar het je interessant lijkt, ben je van harte welkom!
Er is elke maand een tieneravond, meestal op de dinsdagavond van 19.00-20.30u. Het laatst half uur is vooral heel gezellig! Dan ontmoeten de tieners elkaar in de speciaal daarvoor door hen ingerichte gezellige ruimte.

M25_200x200
Onze tienergroep heeft een naam! M25, dit staat voor
Mattheus (hoofdstuk 25); daarin staan de werken van barmhartigheid.
Deze naam staat voor ons progamma: onze tieners gaan zich inzetten voor onze kwetsbare medemens.

M25  is een beproefd concept: in alle bisdommen zijn er M25-groepen actief.
En nu dus ook in de Jorisparochie in Almelo!
We hebben plannen voor een activiteit met ouderen, we willen ons gaan inzetten voor de Boodschappenmand, we denken aan het organiseren van een activiteit met jongeren van het AZC  ……………… kortom: we hebben er zin in!
We zullen u van onze activiteiten op de hoogte houden via het Noorderlicht.

Voor aanmelding en/of vragen kun je contact opnemen met:

• Michel Letteboer, medecoördinator Tiener/M25 groep,
    mobiel: 06 5100 9658